СЕКС У КОНДОМИНИЈУМУ МОРА УЋИ У ФИСКАЛИЗАЦИЈУ

JP Putevi Brcko

Још увек се не смирује ситуација око фискализације адвокатске делатности у Кондоминијуму.

Упркос чињеници да је пре неки дан у Кондоминијуму боравио супервизор и да је машукајући ручицом запретио Скупштинарима појашњавајући да адвокатура нигде у окружењу није фискализована, Скупштина Кондоминијума и даље тера по свом. Наравно и адвокати не одустају од штрајка. Нормално. Не би ни ја одустао…

Падне ми на памет да предложим да њихово занимање буде сврстано под СТАРЕ ЗАНАТЕ! Ако се не варам ова врста посла спада у једне од најстаријих. Ево, пре два месеца у Србији је обележено 157. година адвокатуре. Век ипо проживеше… ко Пантелија! И живе и раде још увек. Није то мала ствар. А да не говоримо о адвокатима из времена Римљана. Дакле адвокатура би треба бити апслутно пребачена под СТАРЕ ЗАНАТЕ И ОСЛОБОЂЕНА СВИХ ПЛАЋАЊА! Зашто да не? Па и посланици не плаћају никоме ништа и сви ћутимо!

Треба ослободити не само адвокате већ и многа друга занимања која спадају под СТАРЕ ЗАНАТЕ као нпр: Таксиста или Рабаџија; Трговац или Пиљар; Лекар или Хећим… Кад смо код доктора и лекара, прича се да ће Болница Кондоминијума набавити 120 фискалних каса. Наводно да су разумели да свака медицинска сестра треба да задужи по једну фискалну касу. Ал` о томе неки други пут!

Дакле, ако под фискализацију не спадају СТАРЛЕТЕ које су се у давна времена звала ПРОДАВАЧИЦЕ ЉУБАВИ и које и дан данас раде као самостални предузетници – стари занати – онда и остале занатлије обавезно искључити из фискализације.

Просечна СТАРЛЕТА данас за сат времена, знојем натопљеног посла, наплати од 50 до 150 еврића и није тешко израчунати колика је годишња зарада једне СТАРЛЕТЕ!

Чак и да не ради за Међународну и Православну Нову Годину, да одмара оба Бајрама, оба Божића и Васкрса, да празнује 1. мај и Дан Дистрикта, да користи припадајући годишњи одмор у трајању од 22 дана, да користи слободна два верска дана као и да је слободна сваког викенда у месецу, СТАРЛЕТА МОРА ДА УЂЕ У ПДВ!!! Таквој треба најскупља мобилна фискална каса.

Када боље размислим свака кућа треба да има фискалну касу са транспарентним прегледом упражњавања свих сексуалних активности. Ма шта кућа, сваки човек мора да има фискалну касу. Нема више да се не зна ко је кога, када и на којем месту! Има све да буде ТРАНСПАРЕНТНО – црно на бело, и да се јавно каже КО ЈЕ ТАЈ КОЈИ СЕ КРИЈЕ И КОЈИ НИЈЕ ПЛАТИО ЗА СЕКС ПРЕКО ФИСКАЛНОГ РАЧУНА ВЕЋ ВОДИ ДУПЛЕ КЊИГЕ! У апс са таквима! Одма на робију!

Нема више врдања, фискализација је то бато мој! Хоћеш секс рођо? Може ал плати! ИЗВОЛ`ТЕ ФИСКАЛНИ РАЧУН. ШТА, НЕМАТЕ СИТНО, НЕМА ВЕЗЕ ДОЂИТЕ И ДРУГИ ПУТ, ИМАТЕ ГРАТИС ТРИ ПОЧЕТНА МИНУТА! ХВАЛА, МОЛИМ, ДОВИЂЕЊА! Све под будним оком Пореске управе!

Реално, у Кондоминијуму се више и не зна ко кога креше и зашто. И овај секс између Скупштине и адвоката највероватније ће бити НАПЛАЋЕН ПАРАГОН БЛОКОМ. БЕЗ ФИСКАЛНОГ РАЧУНА И БЕЗ МОГУЋНОСТИ ПОВРАТА ПДВ-а.

Зато СВИ У ФИСКАЛИЗАЦИЈУ!

MD MONTEL