SEKS U KONDOMINIJUMU MORA UĆI U FISKALIZACIJU

KOLUBARA Brčko

Još uvek se ne smiruje situacija oko fiskalizacije advokatske delatnosti u Kondominijumu.

Uprkos činjenici da je pre neki dan u Kondominijumu boravio supervizor i da je mašukajući ručicom zapretio Skupštinarima pojašnjavajući da advokatura nigde u okruženju nije fiskalizovana, Skupština Kondominijuma i dalje tera po svom. Naravno i advokati ne odustaju od štrajka. Normalno. Ne bi ni ja odustao…

Padne mi na pamet da predložim da njihovo zanimanje bude svrstano pod STARE ZANATE! Ako se ne varam ova vrsta posla spada u jedne od najstarijih. Evo, pre dva meseca u Srbiji je obeleženo 157. godina advokature. Vek ipo proživeše… ko Pantelija! I žive i rade još uvek. Nije to mala stvar. A da ne govorimo o advokatima iz vremena Rimljana. Dakle advokatura bi treba biti apslutno prebačena pod STARE ZANATE I OSLOBOĐENA SVIH PLAĆANJA! Zašto da ne? Pa i poslanici ne plaćaju nikome ništa i svi ćutimo!

Treba osloboditi ne samo advokate već i mnoga druga zanimanja koja spadaju pod STARE ZANATE kao npr: Taksista ili Rabadžija; Trgovac ili Piljar; Lekar ili Hećim… Kad smo kod doktora i lekara, priča se da će Bolnica Kondominijuma nabaviti 120 fiskalnih kasa. Navodno da su razumeli da svaka medicinska sestra treba da zaduži po jednu fiskalnu kasu. Al` o tome neki drugi put!

Dakle, ako pod fiskalizaciju ne spadaju STARLETE koje su se u davna vremena zvala PRODAVAČICE LJUBAVI i koje i dan danas rade kao samostalni preduzetnici – stari zanati – onda i ostale zanatlije obavezno isključiti iz fiskalizacije.

Prosečna STARLETA danas za sat vremena, znojem natopljenog posla, naplati od 50 do 150 evrića i nije teško izračunati kolika je godišnja zarada jedne STARLETE!

Čak i da ne radi za Međunarodnu i Pravoslavnu Novu Godinu, da odmara oba Bajrama, oba Božića i Vaskrsa, da praznuje 1. maj i Dan Distrikta, da koristi pripadajući godišnji odmor u trajanju od 22 dana, da koristi slobodna dva verska dana kao i da je slobodna svakog vikenda u mesecu, STARLETA MORA DA UĐE U PDV!!! Takvoj treba najskuplja mobilna fiskalna kasa.

Kada bolje razmislim svaka kuća treba da ima fiskalnu kasu sa transparentnim pregledom upražnjavanja svih seksualnih aktivnosti. Ma šta kuća, svaki čovek mora da ima fiskalnu kasu. Nema više da se ne zna ko je koga, kada i na kojem mestu! Ima sve da bude TRANSPARENTNO – crno na belo, i da se javno kaže KO JE TAJ KOJI SE KRIJE I KOJI NIJE PLATIO ZA SEKS PREKO FISKALNOG RAČUNA VEĆ VODI DUPLE KNJIGE! U aps sa takvima! Odma na robiju!

Nema više vrdanja, fiskalizacija je to bato moj! Hoćeš seks rođo? Može al plati! IZVOL`TE FISKALNI RAČUN. ŠTA, NEMATE SITNO, NEMA VEZE DOĐITE I DRUGI PUT, IMATE GRATIS TRI POČETNA MINUTA! HVALA, MOLIM, DOVIĐENJA! Sve pod budnim okom Poreske uprave!

Realno, u Kondominijumu se više i ne zna ko koga kreše i zašto. I ovaj seks između Skupštine i advokata najverovatnije će biti NAPLAĆEN PARAGON BLOKOM. BEZ FISKALNOG RAČUNA I BEZ MOGUĆNOSTI POVRATA PDV-a.

Zato SVI U FISKALIZACIJU!

MD MONTEL