Дивље свиње одушевљене што је Весић од Београда направио свињац

JP Putevi Brcko

Дивље свиње, које ових дана избеглички бораве у Београду, одушевљене су како је престоница предивно раскопана и разрована.

Како су свиње навеле, Београд их неодољиво подсећа на њихово станиште, које су због поплава морале привремено да напусте.

– Није нам било пријатно кад смо схватили да морамо да дођемо у град, јер знамо да је у питању средина са много асфалта, бетона и стакла, где нема баш много места са блатом где можете да се ваљате. Међутим, када смо стигли у Београд, схватили смо да се град доста променио и да сада неодољиво подсећа на наш свињац. Мало је рећи да смо биле усхићене – навео је вепар предводник крда.

Према његовим речима, иако цело крдо једва чека да се врати у своје природно станиште, неки почињу да размишљају и о томе да још мало остану у Београду, јер их је визија Београда Горана Весића потпуно освојила.

– Чули смо да ће радови на више локација у граду да трају бар до краја године, што значи да бисмо имали све услове за лагодан и пријатан живот достојан једне свиње у наредних пола године. Неки су се већ одлучили за Карађорђеву улицу, док други траже локације за себе на Тргу републике – навео је главни вепар у разговору за Њуз и закључио да је Београд дефинитивно постао град који је свиња френдли.

Ненад Милосављевић /њуз.нет

MD MONTEL