ВОДИЧ ЗА ДАМЕ: Ево где грешите у кревету

JP Putevi Brcko

Доносимо вам мали водич за успешно избегавање кључних грешака које свака недовољно искусна жена може да направи у спаваћој соби. Послушајте ове савете и постаћете неприкосновена и незаменљива заводница које никад неће моћи да се засити!

Пасивност

А под тим подразумевамо мишљење да је он тај који увек мора да иницира секс, инсистирање на свега неколико поза и како је он тај који мора да доминира.

Изглед

Непријатност због неког килограма вишка или неког другог недостатка у том рангу (целулит, подбрадак, али и несавршена депилираност), још је једна у низу ствари које могу да покваре ваш сексуални живот. Мушкарци воле самопоуздане жене, а добра је вест што су открили како током узаврелих страсти врло често такве ствари нити не примете.

Ћутање

Ћутање стварно није злато, а то правило важи и у сексу. Партнерка која зна да каже шта жели мушкарцима је најпожељнија партнерка, јер то им увелико олакшава посао и смањује притисак.

Дурење

Жене су склоне доношењу закључака да мушкарци предлажу нове ствари у кревету, јер им је садашњи секс досадан. Затим креће љутња, која може да доведе до великих проблема.

Претпоставке

Једна од честих женских грешака су и погрешне претпоставке, попут оних најчешћих да је мушкарац увек расположен за секс и како је он тај који увек мора да иницира секс. Што се тиче овог последњег, мушкарци који стално морају да иницирају секс са партнерком, с временом ће почети да мисле да јој више нису привлачни, што ће увелико да умањити њихове жеље и потребе.

Извор: Телеграф.рс

MD MONTEL