Основна музичка школа Брчко обиљежила 69. година постојања школе

JP Putevi Brcko

Основна музичка школа Брчко, основана је 11. 06. 1950 године, те ове године прославља 69. година од оснивања. Овај значајан јубилеј како за Музичку школу Брчко тако и за сам град  обиљежен годишњим концертом ученика школе.

На концерту су наступити ученици са одсјека за клавир, виолину, хармонику, флауту, соло-пјевање, учешће су узели и мали те велики хор Основне музичке школе Брчко као и увијек програмом атрактивни оркестар хармоника и камерни ансамб флаута.
На концерту су се између осталога представили ученици који су на претходно одржаним међународним такмичењима у земљи и инсторанству у наш град донијели 17. међународних награда, од тога 9. првих награда, 5. других награда, и 2. треће награде.

Поред бројних такмичења током школске године ученици су наступили на бројним манифестацијама у граду. а посебно су поносни на чињенцу да професори Основне музичке школе Брчко, поред педагошког рада су врло често извођачи на концертним подијумима у Брчко Дистрикту БиХ па и шире, поводом разних догађаја и приредби.

Концерт ученика Основне музичке школе Брчко одржао  се у уторак 11. 06. 2019. године  у дворани Дома културе Брчко.

MD MONTEL