Ово је најсексипилнија жена године

JP Putevi Brcko

Оливиа Кулпо је према избору магазина “Maxim” најсекси жена свијета 2019. године, преноси “Index.hr”.

На врху “Максимове” листе “Хот 100” за 2019. годину нашла се лијепа манекенка која се све више окушава и у глуми.

“Увијек сам на  Maxim Хот 100 гледала с дивљењем”, написала је уз насловницу популарног магазина за јул/август те захвалила свима који су је инспирисали.

“Било је толико пуно паметних и успјешних жена које су инспирисале мене и моју каријеру на небројено начина, што ми ову насловницу чини још значајнијом. Још увијек ми се чини нестварно”, додала је уз фотографију коју је подијелила са својих 4,1 милиона пратилаца, преноси  “Index.hr”.

Али, њени родитељи нису одувијек подржавали њено бављење манекенством, а кад је освојила своју прву титулу – Мисс Род Ајланд – њен отац није желио ни да дође.

“Све вријеме слушао је утакмицу бејзбола”, признала је.

Убрзо је освојила и титулу Мисс Америке, а затим и Мисс Универсе. У међувремену је одустала од факултета те се преселила у Њујорк. Заносна бринета 2012. окитила се титулом Мисс Универсе, а након развода од НЛФ звијезде Детроит Лионса Денија Амендола, поново је слободна жена.

Кулпо је красила и насловнице “Sport’s Illustrateda”,, а осим манекенством и глумом, бави се и предузетништвом – сувласница је ресторана “Back 40” на Род Ијланду, пише “NY Post”. Уз то, дизајнирала је женску колекцију у сасрадњи с познатим брендом  “Express”.

“Максим 100” покренут је 2000. године, а досадашње носитељке ласкаве титуле биле су Тејлор Свифт, Џесика Алба, Кети Пери, Хајли Болдвин, Мајли Сајрус, Линдзи Лохан, Џенифер Гарнер и Кејт Аптон.

Извор: index.hr

MD MONTEL