БЛИЦ ВЕСТИ

JP Putevi Brcko

-Градоначелник Брчко дистрикта Синиша Милић угостиће данас у свом кабинету педесетак малишана са Косова и Метохије који ће, у оквиру програма „Спојимо децу са Косова и Метохије и Републике Српске“, боравити у овој локалној заједници наредних дана. Пријему ће присуствовати и главни организатор и председник Одбора за помоћ Косову и Метохији из Републике Српске Милорад Арлов, наставници са Косова и Метохије, протојереј ставрофор Небојша Драшкић, те председник брчанске „Просвјете“ Драган Томић. Градоначелник Милић ће малишанима уручити и пригодне поклоне.

-Менаџмент ЈЗУ „Здравствени центар Брчко“ одржаће данас прес конференцију на тему актуелна дешавања у брчанском здравству. Присутним новинарима ће се обратити Нихад Шибоњић, директор ЈЗУ „Здравствени центар Брчко“ и Душан Стокић, први заменик директора и руководилац Болнице Брчко.

-Поводом „23. Видовданске трке“ и истовремено Првенства Балкана на 10 километара, данас ће бити одржана конференција за новинаре, на којој ће организатор позвати све грађане да у суботу 22. јуна узму учешће у овом спортском догађају. Како је најављено, организатори ће данас саопштити и имена елитних такмичара који ће учествовати у главној трци на 10 километара.

-Кошаркаши „Рудара 2015“ из Угљевика, Партизана БН, Бијељина Плус и Брчко дистрикта, одиграним 12. колом Развојне регионалне лиге завршили су сезону за пионире и кадете. У дворани Техничке школе у Брчком била је права ревија кошарке за младе уз бројне садржаје. Победници у обе категорије је Кошаркашки Клуб Рудар 2015. из Угљевика. Признања је најуспјешнијим уручио главни координатор Владе Брчко дистрикта Сеад Шадић.

MD MONTEL