У суботу обустава саобраћаја због “Видовданске трке“

JP Putevi Brcko

На основу законских овлашћења, поводом одржавања традиционалне спортске манифестације“Видовданска трка 2019″, уз писмену сагласност Одјељења за јавне послове Владе Брчко дистрикта БиХ, Полиција Брчко дистрикта БиХ донијела је рјешење којим се одобрава обустављање саобраћаја у граду Брчко, дана 22.06.2019. године, у времену од 18,00 – 21,00 сат, улицама гдје се одвија трка.

Наведеног дана, у времену обуставе саобраћаја, као алтернативни путни правац за саобраћај на путу Бијељина-Брчко и Брчко-Бијељина, у оба смјера, ће се одвијати од АД „Боснаплод“ Брчко, путном комуникацијом која пролази кроз ЈП „Лука“ Брчко – царинским терминалом до граничног прелаза „Мост“ и до зграде Привредне банке Сарајево у насељу „Колобара“.

Преусмјеравање, обустава и регулисање саобраћаја ће бити вршено уз упутства и регулисање од стране организатора трке и припадника Полиције Брчко дистрикта БиХ.

Обзиром да је дошло до измјене трасе трке у односу на претходне године, посебно истичемо да ће се вршити потпуна обустава саобраћаја на саобраћајницама у ужем дијелу града, те да ће долазити и до потпуне обуставе саобраћаја на регионалним путевима, као и на магистралном путу М14.1 Лончари-Брчко-Бијељина.

Овим путем сугеришемо свим грађанима-учесницима у саобраћају, да своје активности, односно вожњу возила у граду, прилагоде наведеном времену и обуставама, те да се придржавају упута организатора и припадника Полиције, како не би долазило до непотребних гужви и застоја у саобраћају.

Шеф Оперативно комуникацијског центра

др Халид Емкић

MD MONTEL