Страни туристи су одлијепили због овог фестивала

JP Putevi Brcko

Свима је већ познато да странци обожавају БиХ због њених природних љепота, хране, гостопримства, али и животног стандарда, јер се овдје за мање новца могу провести боље него на западу.

Захваљујући друштвеним мрежама, уколико имате занимљив догађај, много лакше ћете привући пажњу људи у региону него прије 20 година.
Један од тих догађаја је засигурно и „BiH Color Festival“, који се одржава 2. и 3. августа у Брчком.

Примијетан је број странаца који се интересује за овај догађај, јер је јединствен за наше просторе, иако оригиналне коријене вуче из Индије, по узору на Холи фестивал.
„У сталном смо контакту са већином хотелијера из Брчког, који нам шаљу сваких десетак дана извјештаје гдје видимо како расте интересовање за наш догађај. Имамо госте из Хрватске, Србије, Мађарске, Словеније, Италије, па чак и Њемачке и Аустије. Пуштали смо кампање у тим државама, поред БиХ и резултати су одлични. Будући да Брчко има 700 до 800 регистрованих смјештаја, морали смо и камп организовати ове године, како бисмо све људе могли смјестити.“ Изјавио је Милош Станкић, директор БиХ „Color“ Фестивала.

„Реално за цијену улазнице од 18 КМ, цијене пића на нашим просторима и све што нуди фестивал од додатних садржаја, њима се исплати сјести у ауто, па чак и авион и доћи на фестивал, јер имају прилику да слушају свјетски звук и осјете атмосферу свјетских фестивала за новац који је прихватљив чак и за наше људе.“ додао је Станкић.

Рекордна интересовања за четврти БиХ „Color“Фестивал

Већ је продато преко 1500 карата. Ове године за наше посјетиоце из других градова припремили смо и камп насеље, те унаприједили визуално – звучне ефекте, јер имамо тенденцију да растемо у свим сегментима из године у годину.

Четврти по реду „BiH Color Festival“ одржаће се 2. и 3. августа у Брчком.

„За сада већ имамо потврђена гостовања бројних звучних имена и наступају Матрода (ЦРО), Saberz (ХУН), Wreckage (СРБ), Синиша Тамамовић (БИХ), Space Motion (СРБ), Mike Vale (СЛО)“, додао је за Објектив Медиа директор и оснивач фестивала Милош Станкић.

Продукцију догађаја, дакле визуелни и звучни дио повјерили смо „Chameleon rental“ фирми која прати догађаје попут Exit-а и Love festa. На двије бине распоредили смо маинстреам електронски звук и на другој ундергроунд звук. 30 000 паковања у 10 различитих боја, већ је спремно. Важно је напоменути да су све боје испитане од стране ЈЗУ Институт за јавно здравство РС и посједују сертификате о исправности и сигурности.

Разноликост је предност

„Бацање боја на сваких сат времена има и своју симболику“, наглашава идејни творац фестивала, смјештеног у Брчком. „Поносни смо на чињеницу да смо први мултиетнични град у БиХ. Бацањем боја, симболизујемо и прихватамо наше различитости, те их истичемо у први план, али у позитивном смислу. Оно на шта сам такође јако поносан је чињеница да је фестивал до сада посјетило преко 10 хиљада младих, различитих људи, а да немамо ниједан инцидент заснован на било каквој нетрпељивости и на том „курсу“ желимо и планирамо опстати.

Спонзори овогодишењег фестивала су: Beck’s, Mentos, Rooster, Str8, Европска Унија у БиХ, Puschkin водка и Влада Брчко Дистрикта.

Цијена карата:
– 13 КМ – Early bird – РАСПРОДАТО!
– 18 КМ – Фестивалска улазница
– 30 КМ – ВИП
КАМП
– Једнодневни пакет 30 КМ (Улазница + превоз + камп)
– Дводневни пакет 30 КМ (Превоз + камп)
– Дводневни пакет 45 КМ (Улазница + превоз + камп)
Улазнице можете купити ОВДЕ

MD MONTEL