КАУБОЈИ ШЕТАЈУ ГРАДОМ

JP Putevi Brcko

Прво су нам направили „Амерички кутак“. Затим нас „сатеране у кутак – ћошак“ годинама трују неким педерским предавањима о демократији и лепом животу.  Као ми немамо појма шта и како требамо да радимо па ето они ће то од срца да нас науче!

Што би Ђуро Чворовић рекао: „ЦИА СНАЈКА, УПРОПАСТИЛИ СУ ПОЛА СВЕТА!

Сетим се грчевитих борби с почетка овог века када су ови каубојски педери настојали да под шифром „ХИТНО“ демилитаризују Кондоминијум. У то време свако нормалан би рекао „ДОБРО ЈЕ, И ТРЕБА ДА СЕ РЕШИМО СВЕГА ШТО ПОДСЕЋА НА НЕМИЛЕ ДОГАЂАЈЕ ИЗ ДЕВЕДЕСЕТИХ“. Ал` шипак. Нису то они радили без везе, већ све смишљено.

Данас, када нам је ове њихове демилитаризоване педерске демократије преко главе, исти ти окупатори шетају нам се Кондоминијумом са све МАСКИРНИМ ОДЕЛИМА и држе ратна предавања нашим средњошколцима.

Помпезна најава да нам СТИЖЕ ВИСОКА ВОЈНА ДЕЛЕГАЦИЈА НА ЧЕЛУ СА НЕКИМ ЖЕНСКИМ ГЕНЕРАЛ МАЈОРОМ КОЈА ЋЕ НАШИМ СРЕДЊОШКОЛЦИМА ОДРЖАТИ ПРЕДАВАЊЕ О ПРОФЕСИОНАЛНОСТИ ВОЈНОГ ПОЗИВА!!!

Ало рођаци, дал сте бре нормални?

Ми старији смо преживели ваше „херојско спашавање“ и нема потребе да нам трујете децу предавањима ваше ратне хероине. Не интересује нас шта је та особа прошла током служења у вашим оружаним снагама!

Наши средњошколци су, ХВАЛА БОГУ, одрасли ван свих ратних дешавања. Нема потребе да их филујете и трујете ВАШИМ ХЕРОЈСКИМ ПОДУХВАТИМА „СПАШАВАЊУ ЛИБАНАЦА ОД ТАДАШЊЕГ ЛЕПОГ ЖИВОТА“!

Ако сте баш толико запели да нам одржите предавање доведите нам неког ИТ стручњака, неког научника, неког младог генијалца па онда држите предавање нашој деци!

Ове војне педере који своје ратне фрустрације лече на групним предавањима оставите вашој деци. Тај облик демократије нама није потребан!

MD MONTEL