KAUBOJI ŠETAJU GRADOM

KOLUBARA Brčko

Prvo su nam napravili “Američki kutak”. Zatim nas “saterane u kutak – ćošak” godinama truju nekim pederskim predavanjima o demokratiji i lepom životu.  Kao mi nemamo pojma šta i kako trebamo da radimo pa eto oni će to od srca da nas nauče!

Što bi Đuro Čvorović rekao: “CIA SNAJKA, UPROPASTILI SU POLA SVETA!

Setim se grčevitih borbi s početka ovog veka kada su ovi kaubojski pederi nastojali da pod šifrom “HITNO” demilitarizuju Kondominijum. U to vreme svako normalan bi rekao “DOBRO JE, I TREBA DA SE REŠIMO SVEGA ŠTO PODSEĆA NA NEMILE DOGAĐAJE IZ DEVEDESETIH”. Al` šipak. Nisu to oni radili bez veze, već sve smišljeno.

Danas, kada nam je ove njihove demilitarizovane pederske demokratije preko glave, isti ti okupatori šetaju nam se Kondominijumom sa sve MASKIRNIM ODELIMA i drže ratna predavanja našim srednjoškolcima.

Pompezna najava da nam STIŽE VISOKA VOJNA DELEGACIJA NA ČELU SA NEKIM ŽENSKIM GENERAL MAJOROM KOJA ĆE NAŠIM SREDNJOŠKOLCIMA ODRŽATI PREDAVANJE O PROFESIONALNOSTI VOJNOG POZIVA!!!

Alo rođaci, dal ste bre normalni?

Mi stariji smo preživeli vaše “herojsko spašavanje” i nema potrebe da nam trujete decu predavanjima vaše ratne heroine. Ne interesuje nas šta je ta osoba prošla tokom služenja u vašim oružanim snagama!

Naši srednjoškolci su, HVALA BOGU, odrasli van svih ratnih dešavanja. Nema potrebe da ih filujete i trujete VAŠIM HEROJSKIM PODUHVATIMA “SPAŠAVANJU LIBANACA OD TADAŠNJEG LEPOG ŽIVOTA”!

Ako ste baš toliko zapeli da nam održite predavanje dovedite nam nekog IT stručnjaka, nekog naučnika, nekog mladog genijalca pa onda držite predavanje našoj deci!

Ove vojne pedere koji svoje ratne frustracije leče na grupnim predavanjima ostavite vašoj deci. Taj oblik demokratije nama nije potreban!

MD MONTEL