МИХАИЛО ТЕШИЋ ИЗ БРЧКОГ ПРВАК АУСТРИЈЕ У КЈОКУШИН КАРАТЕУ

JP Putevi Brcko

На Отвореном првенству Аустрије у Кјокушин каратеу одржаном 23. јуна у Бечу, под називом ,“Austrian open 2019″, златну медаљу, у категорији пионира до 35 килограма, освојио је Михаило Тешић  из КБК „Грчица“ Брчко.

Слободан Гарић тренер КБК „Грчица“ из Брчког повео је у Аустрију 7 такмичара.

„Конкуренција је заиста била јака. Ипак, поред такмичара из Румуније, Немачке, Словачке, Пољске, Чешке, Мађарске, Србије, БиХ као и домаћих такмичара из Аустрије, наш Михаило је у три борбе елиминисао своје противнике и веома заслужено се попео на трон освојивши златни пехар у својој категорији. Ово је Михаилу други пут да остварује победу у Аустрији. Овом победом потврдио је да титулу првака неће тако лако препустити другима. И остали наши такмичари показали су завидну спремност у борбама. Хтео би да похвалим све такмичаре и да истакнем да смо у Бечу освојили још три бронзане медаље које су припале Митру Мајсторовићу, Алекси Ђурићу и Марији Бурсаћ“, рекао је задовољно по повратку тренер Гарић.

Редакција Објектив Медиа честита такмичарима на освојеним медаљама и на успешном представљању нашег града у предстоници Аустрије!

MD MONTEL