Београдски алтернативци „Е-Плаy“ премијерно представили спот за пјесму „Пристаниште“

JP Putevi Brcko

„Кажу људи да добар тим не треба мијењати, па смо се и ми држали тога. С редитељем Вуком Протићем смо већ радили на претходном споту ‘Шамарчина’ и након обостраног разумијевања, одлучили смо да поновимо сарадњу. Овај пут је сценарио био везан за назив самог албума. Хтјели смо да представимо ограничавање слободе које на крају увијек резултира унутрашњим незадовољством. Надам се да смо успјели“, изјавила је басисткиња и пјевачица Маја Цветковић.

Групи „Е-Плаy“ је за „Пристаниште“ био потребан простор у Београду ограђен зградама, који би представљао затвор, а који бенд није могао да нађе, док се није одлучио за, до сада у јавности мало виђен, унутрашњи троугао између Културног центра Београда (КЦБ), Дворане КЦБ-а и палате „Албанија“.

„На препоруку Ратка Ракина из КЦБ-а добили смо магичан простор. Код снимања спота избор локације увијек игра кључну улогу, а овдје нам се баш посрећило. Наравно, у овом кишном периоду велики стрес је била временска прогноза. Мислим да је то било једино поподне у протеклих мјесец дана да није падала киша. Срећа нас је пратила на овом снимању спота, а тако слично је било и у студију“, објашњава Цветковић.

Албум „Слобода“ из 2018. године, рађен у продукцији Воје Аралице, наишао је на многе позитивне критике у читавом региону, а с њега су раније издвојени синглови и спотови „Срешћемо се неки други пут“, „Да будемо само добро“ и „Шамарчина“.

MD MONTEL