„ Трка за живот“ Одјељењу педијатрије у брчанској Болници уручил играоницу

Kolubara

Представници Удружења младих „ Трка за живот“ данас су Одјељењу педијатрије у брчанској Болници уручили донацију која ће малишанима који тамо бораве олакшати боравак. Како истичу на овом одјељењу ради се о веома значајној донацији у виду дјечије играонице.

Предсједник овог удружења Боро Илић је истакао да су прије него што су се одлучили за ову донацију консултовали са надлежнима на Одјељењу педијатрије те да су они предложили да то буде дјечија играница која ће сигурно олакшати и учинити љепшим боравак дјеце током њиховог лијечења.

“Ова донација ће малишанима који се лијече на овом одјељењу значити много јер ће се сада моћи и забавити током лијечења и боравка у болници” казао је др. Самир Мујкић шеф Одјељења педијатрије који се уједно и захвалио донатору на овом поклону.

Уручивањем данашње донације Одјељењу педијатрије завршен је једногодишњи пројекат под називом „Заједно можемо више“ којег је реализовало ово удружење током којег је уручена донација Првој основној школи у Брчком, једном лицу у стању социјалне потребе из Брезовог Поља те обезбјеђен 101 поклон пакет за дјецу у социјално угроженим породицама.

MD MONTEL