Међународни турнир у латино-америчким и стандардним плесовима

JP Putevi Brcko

Школа плеса „Мамбо Брчко“ у суботу 20.07.2019. године по други пут организује међународни турнир у латино-америчким и стандардним плесовима WDSF (World Dance Sport Federation) World Open Brčko Championship 2019 – 2nd Edition, односно Друго отворено првенство у латино америчким и стандардним плесовима које је уписано у календар Свјетске плесне спортске федерације.

И ове године, као и прошле, најављен је долазак плесних парова из више од 30 земаља свијета и неколико стотина учесника у више категорија латино америчких и стандардних плесова, који ће се у Брчком плесом борити за што бољи пласман и бодове на свјетској ранг листи.

Турнир ће бити одржан у спортској дворани Гимназије “Васо Пелагић”, која ће за ову прилику добити сасвим нови изглед, какав и заслужује један од највећих спортских догађаја и засигурно највећи плесни спектакл у Брчко дистрикту БиХ, али и Босни и Херцеговини у цјелини, употпуњен посебним ефектима, расвјетом, бином, озвучењем, лед екранима, те водитељима, судијама и плесачима свјетског нивоа.

Дворана ће за ову прилику бити климатизована, а улаз за публику је бесплатан.

Школу плеса “Мамбо Брчко” и град домаћин представљаће парови Гиацомо Лаззарини-Мицхелле Назаренус и Исидора Цвијетић-Живојин Сувајац.

Свечано отварање и дефиле учесника планирано је за 19:00 часова.

MD MONTEL