Богата понуда свеже спремљених напитака: „Caffe firma“

JP Putevi Brcko

Уколико би вам пријао свјеже цијеђени сок, за понијети кафе Фирма ће вам изаћи у сусрет и приредити вам ваш омиљени напитак.

Наручите ваш омиљени, свјеже цијеђени сок и започните дан на прави начин и обезбиједите се неопходном енергијом како бисте успјешно завршили све задатке које имате данас.

Када су свјеже цијеђени сокови у питању, избор је стварно велики, ми смо се увијерили у то.

Прије свих, можете да наручите неке од класичних цијеђених сокова као што су лимунада, цијеђена наранџа или грејп. Међутим, и они имају своје варијације, као што су лимунада са медом и циметом или плава лимунада и тако даље.

У задње вријеме, људи веома често наручују свјеже цијеђене сокове, јер хоће да у току радног времена унесу неопходне витамине и да се окријепе. Постоји много различитих комбинација, а неке од њих су јабука, грејп, мрква, лимун, ананас итд.

Остали популарни напици у нашем кафеу су нескафе, несквик, еспресо, топла чоколада, разни чајеви, милкшејкови различитих укуса итд.

Сваки од њих се врло брзо припреме за вас. Одаберите омиљени свјеже цијеђени сок, неки топао или хладан напитак и уживајте у врелим данима љета.

Кафе Фирма се налази  у улици Бранислава Нушића 1 број телефона на који можете наручити Ваш омиљени напитак је 065/830880 или 065/546-830

MD MONTEL