ГДЕ ВАМ ЈЕ ПАМЕТ СТРУЧЊАЦИ?

JP Putevi Brcko

Да у јавном сектору Кондоминијума готово све мора бити натрашке урађено, као доказ овога јутра је застој у саобраћају у улица Бранислава Нушића у строгом центру града.

Овлаштено предузеће за бригу о путевима у Кондоминијуму, при крају улице, поставило је забрану проласка аутомобилима. Разлог томе је вероватно само њима познат. Наравно, на почетку улице није постављено обавештење да улица није проходна комплетном дужином.

Неко, вероватно много паметан у овом предузећу, досетио се да саобраћај преусмери при крају улице кроз двориште ЈП „Радио Брчко“.

Наравно, возачи видно затечени што не могу до краја улице да прођу, али и пратећи упутства радника овог предузећа, од раног јутра користе двориште за пролазак до Булевара прелазећи преко тротоара иако тиме чине саобраћајни прекршај!

ИМА ЛИ ПАМЕТИ У НАДЛЕЖНОМ ПРЕДУЗЕЋУ ДА АДЕКВАТНО ОБЕЛЕЖЕ И ОБАВЕСТЕ СВЕ УЧЕСНИКЕ У САОБРАЋАЈУ ДА ЈЕ У ОВОЈ УЛИЦИ ДОШЛО ДО ПРЕКИДА САОБРАЋАЈА?

Зар мора у Кондоминијуму баш све да буде натрашке или је ово само одраз добро обављеног посла од стране појединих „стручњака“?!?

MD MONTEL