СПАВАШ ЛИ МИРНО ДЕЈАНЕ САВИЋЕВИЋУ? Срби одбили да играју против албанског клуба са Косова, тим им пружио пуну подршку! Једно велико БРАВО за Слован из Братиславе!

JP Putevi Brcko

Српски фудбалери Александар Чаврић и Дејан Дражић, као и помоћни тренер Владимир Раденковић, одбили су да сутра играју за Слован против косовског Фероникелија, у квалификацијама за Лигу Европе, и клуб из Братиславе разумео је њихову одлуку.

„Слован поштује одлуке играча и тренера, па тако Чаврић, Дражић и Раденковић неће учествовати против Фероникелија. Молимо навијаче да такође поштују ову чињеницу и њихове одлуке, иако ситуација није пријатна за све“, саопштено је на сајту клуба.
Слован данас дочекује Фероникели у Братислави од 18 сати, док је реванш у Приштини за шест дана.

Hráči Aleksandar Čavrič a Dejan Dražič a tréner Vladimir Radenkovič rešpektovali výzvu srbskej vlády v súvislosti so…

Gepostet von ŠK Slovan Bratislava am Dienstag, 23. Juli 2019

Подсетимо, слична ствар догодила се са српским фудбалерима, али и селектором Тумбаковићем, који су наступали за репрезентацију Црне Горе када су требали да играју у квалификацијама селекцијом тзв. Косова. Након што су одбили да играју на том мечу, Савез на челу са Дејаном Савићевићем уручио је неопозиве отказе и моментално су избачени из репрезентације ЦГ. Љубиша Тумбаковић је неколико дана касније промовисан као селектор репрезентације Србије.
Легенда Звезде Дејан Савићевић је касније за овај бојкот оптужио навијаче и председника црвено-белих Звездана Терзића.

Поводом ове информације на друштвеним мрежама појавили су се разни коментари, а један од најчећших био је – Спаваш ли мирно Дејане Савићевићу!?

Извор: Курир спорт

MD MONTEL