ЧЕКАЈУЋИ АЕРОДРОМ!

JP Putevi Brcko

Не тако давно појединци у власти изнели су у јавност идеју да ће у „најскорије“ време у Кондоминијуму бити изграђен аеродром. 

Морамо признати да је ова спрдња имала позитиван учинак код грађана. Била је то права смехотресна терапија која је грађанима вратила давно изгубљен осмех на лице. А доказано је да је смех лековит.

Вероватно је неко владарима наших живота пренео да је ова вест разгалила грађане те су у власти отишли корак даље.

У програму локалног Радија шеф Пододељења за заштиту и спашавање изјавио је да Кондоминијум има ПОСЕБНУ јединицу за спашавање и помоћ становништву приликом природних катастрофа. А једна од тих катастрофа је и ПАД АВИОНА за коју обучени људи једва чекају да неки авиончић груне у наше атаре.

Ова јединица ће бити увежбана за све невоље чак и пре него што добијемо аеродром. Све под мотом НИШТА НАС НЕ МОЖЕ ИЗНЕНАДИТИ!

У току је и израда Плана заштите и спасавања који ће дефинисати „све поступке и понашања специјалистичких служби у Кондоминијуму за време природних катастрофа“ – у које се убрајају и падови авиона.

Срећа наша те још немамо аеродром. Иначе би ова јединица имала пуне руке посла. А док се то не деси, јединица ће проводити време у штабу чекајући акцију ко запета пушка!

MD MONTEL