ČEKAJUĆI AERODROM!

KOLUBARA Brčko

Ne tako davno pojedinci u vlasti izneli su u javnost ideju da će u “najskorije” vreme u Kondominijumu biti izgrađen aerodrom. 

Moramo priznati da je ova sprdnja imala pozitivan učinak kod građana. Bila je to prava smehotresna terapija koja je građanima vratila davno izgubljen osmeh na lice. A dokazano je da je smeh lekovit.

Verovatno je neko vladarima naših života preneo da je ova vest razgalila građane te su u vlasti otišli korak dalje.

U programu lokalnog Radija šef Pododeljenja za zaštitu i spašavanje izjavio je da Kondominijum ima POSEBNU jedinicu za spašavanje i pomoć stanovništvu prilikom prirodnih katastrofa. A jedna od tih katastrofa je i PAD AVIONA za koju obučeni ljudi jedva čekaju da neki aviončić grune u naše atare.

Ova jedinica će biti uvežbana za sve nevolje čak i pre nego što dobijemo aerodrom. Sve pod motom NIŠTA NAS NE MOŽE IZNENADITI!

U toku je i izrada Plana zaštite i spasavanja koji će definisati “sve postupke i ponašanja specijalističkih službi u Kondominijumu za vreme prirodnih katastrofa” – u koje se ubrajaju i padovi aviona.

Sreća naša te još nemamo aerodrom. Inače bi ova jedinica imala pune ruke posla. A dok se to ne desi, jedinica će provoditi vreme u štabu čekajući akciju ko zapeta puška!

MD MONTEL