БОЈАН КАРАЋ ИЗ ЛАВОВА КАРИЈЕРУ НАСТАВЉА У ИТАЛИЈИ

JP Putevi Brcko

Бојан Караћ, досадашњи члан Кошаркашког клуба Лавови из Брчког од наредне сезоне наступаће у Италији за клуб Дертхона Баскет из Тортоне.

Прве кошаркашке кораке Бојан ја направио управо у Лавовима 2016. године, гдје је под тренерском палицом Александра Ближњаковића наступао за предпионирску и пионирску селекцију брчанског клуба. Добре игра претходних сезона у којима је био један од носилаца игре Лавова нису прошле незапажено и за очекивати је било да изузетно перспективни Бојан Караћ (2004. годиште, 202 цм) направи искорак у каријери.

Четворогодишњи уговор са клубом Дертхона Баскет чланом италијанске серије А2, пружа изузетну прилику Караћу за још већи и континуирани напредак кроз кадетску и јуниорску селекцију.

Бојан ће се новим клупским колегама придружује на припремама за почетак нове сезоне крајем августа. Кошаркашки клуб Лавови Брчко овом приликом се захваљује Бојану на свему што је учинио као члан наше клуба, и на терену и ван њега гдје је достојно и на најбољи могући начин представљао  клуб, и овом приликом му жели пуно спортских успјеха у наставку каријере.

MD MONTEL