Александра Радовић представља нови сингл „Не волим те“

Kolubara

Регионална поп дива Александра Радовић представља свој нови љетни сингл „Не волим те“. Након посљедњег великог хита „Љубави моја“, вјерна Александрина публика на нови је сингл чекала више од годину дана.

„Не волим те“ прати и оригинални видео спот у чијем су настанку учествовали Александрини фанови свих генерација и из цијеле регије!

Иза нове, радиофоничне и тотално заразне брзе пјесме „Не волим те“ стоји провјерени ауторски тим којег чине Дарко Димитров као аутор музике и аранжмана, док је стихове писала Александра Радовић, заједно с Миланом Радуловићем-Лаћом.

„Ово је заиста једна права и искрена женска песма. Уз снажну поруку коју ћете лако препознати у стиховима, песму носи и заразан гроове који вас ‘вози’ већ на прво слушање. Иако зе зове ‘Не волим те’, она носи својеврсну радост и својом поруком потиче нас да се одважимо потрудити и изборити за праву љубав“, тумачи Александра која овим синглом уједно најављује и свој пети по реду, дугоочекивани албум који ће свјетло дана угледати крајем 2019. године.

На питања знатижељника које је одмах занимало је ли нови музички урадак Александре Радовић некоме посвећен, Александра одговара: „Није толико важно да ли је посвећена некој конкретној особи. Суштина моје нове пјесме најбоље се оцртава у стиху ‘Ја радим на љубав, то једино знам, а ти би само да не будеш сам’! У данашњем времену људи углавном нису спремни изаћи своје зоне комфора и борити се за праву љубав. Пристају на односе у којима нису испуњени, а најчешће су управо мушкарци ти који остају у таквим везама, само зато да не буду сами. И тако нам је права љубав, која тражи искрен труд, па често и жртву и гомилу компромиса, у данашње вријеме постала понајмање важна, а љубављу све чешће називамо неке навике, заједничке интересе и мноштво тога што нема никакве везе с љубављу!“ наглашава Александра, а не скрива ни с коликим је ужитком радила на новом синглу.

„Моја сарадња с Дарком Димитровим и овим ауторским тимом траје већ пуних 13 година, од мог другог студијског албума, али сваки нови сингл којег заједно стварамо за мене је свеж и изнова узбудљив изазов. Овај сингл је најбоља потврда наше креативне синергије! Песма је настала практички за један викенд, с таквом лакоћом и добром вибром, таман да вам улепша летње месеце“, истиче Александра Радовић, а њен сингл „Не волим те“ управо пуни радијски етер у регији, уз премијере у Србији, али паралелно и у Хрватској, Босни и Херцеговини, Македонији, Црној Гори и Словенији.

Сингл прати и нови видео спот занимљиве арт продукције, који је сниман на више локација у Београду, а чија је 24-сатна премијера започела данас, 8. јула, тачно у подне на службеном Yоутубе каналу Александре Радовић.

Извор:Независне

MD MONTEL