БиХ Колор Фестивал – позитивном енергијом и одличним звуком растјерали облаке

JP Putevi Brcko

Једина и највећа брига за организаторе БиХ Колор Фестивала била је киша, која је додуше била блага у поподневним часовима док је пред само отварање у 17 часова потпуно престала да пада.

„Вјероватно смо квалитетним звуком и нашим бојама растјерали и облаке“ рекао је Милош Станкић, директор БиХ Колор Фестивала.

“Иако су посјетиоци односно фестивалска публика навикли на све временске услове, ипак нам је драго што нас је киша мимоишла”, додаје Станкић, наглашавајући да је логистика урадила свој посао. Остало је до природе.

Одмах након отварања фестивалских капија у 17 часова први посјетиоци су већ пристигли. У ранијим часовима углавном су то млађи посјетиоци, тако да је и звук, односно траке које се пуштају нешто „мекши“ што је такође прилагођено њиховом узрасту. Они старији долазе нешто касније.

Фестивал и ове године нуди мноштво занимљивих садржаја, за све посјетиоце жељне квалитетног електронског звука, те одличне забаве. Присутне партијанере и ове године очекује врхунски квалитет звука и бинске опреме, као и више од 30.000 врећица боје, које ће употпунити забаву и уживање у фестивалу.

Одличну забаву ове године гарантују ДЈ-еви на двије бине у оквиру фестивала: Матрода, Саберз, , Ерик Касел, Мајк Вале, Спејс Мошн, Синша Тамамовић, Вајс Ди & Кобе. Дио програма су и Клај Клеменс, Пессто, Милош Станкић, Марио Еди, Дроп Сенсеи, Вандал Стив, Вил & Вах, Луис Де Марк, „Jelly For The Babies“, Дражен Зимоњић, Марк Фaнк и многи други.

Овај фестивал из године у годину у Брчком, окупља све више младих из цијеле БиХ, као и земаља региона. Мноштво различитих врста органских боја и овог петка и суботе, прекриће небо изнад фестивала у Брчком!

Концепт самог фестивала, заснива се на групном бацању боја на сваки округли сат у ритму музике.

Све боје имају међународни сертификат да нису токсичне, те су прављене од природних састојака. Оснивач фестивала Милош Станкић, истиче да је задовољан што фестивал из године у годину расте, те је препознат и од стране власти у Брчко дистрикту, који су ове године подржали фестивал.

“Срећан сам што фестивал из године у годину, окупља све више младих људи из БиХ и региона, који из Брчког са фестивала, одлазе препуни позитивних утисака и са новим пријатељствима. Наша процјена је да ће овогодишњи фестивал, окупити око пет хиљада посјетилаца. Имамо раст продаје карата за 30% у односу на прошлу годину.

Највише гостију имамо свакако из БиХ, затим из Хрватске и Србије, али фестивал све више привлачи посјетилаца из Словеније. Ове године смо се потрудили да присутнима понудимо мноштво додатних садржаја и занимљиве спонзорске зоне, које ће дати нову димензију фестивалу”, истиче Станкић.

Организатори су за све посјетиоце, који долазе из других бх. градова и региона обезбиједили и могућност смјештаја у кампу, који има јединствен амбијент. Природа, спортски терени, природни хлад, базени у близини, гарантују савршен угођај за све кампере. Организатори су обезбиједили превоз за учеснике кампа до локације фестивала, који је укључен у цијену.

Улазнице за фестивал можете купити на улазу у фестивалски простор.

Више информација о сатници наступа свих ДЈ-ева, можете пронаћи на званичној Фејсбук страници фестивала: фацебоок.цом/бихцолорфестивал.

Спонзори овогодишњег БиХ Kолор Фестивала су: Бекс, Ментос, Ростер, Стр8, Европска Унија у БиХ, Пушкин водка и Влада Брчко Дистрикта.

Не пропусти мјесто одличне забаве овог викенда – регионални фестивал електронске музике у боји – БиХ Колор Фестивал!

MD MONTEL