ИНСТАГРАМ ТАЈНЕ Како видјети фотографије на профилима приватних корисника

JP Putevi Brcko

Сви бисмо ми, да будемо искрени, жељели погледати барем један приватан профил на Инстаграму.

Па шта урадити? Иако ће вас ово сигурно наживцирати, постоје два начина – прогутајте понос и запратите тај профил или се послужите “детективским” триковима па га погледајте с профила особе која га прати, а можете направити и лажни профил и надати се да ће вас прихватити.

Али постоји и једини једини преостали начин који би вам могао користити и за који можда нисте знали.

Дакле, користећи “Google” можете пронаћи неке објаве везане уз приватан Инстаграм профил који вас занима. То можете учинити тако што ћете у  претраживачу прекопирати назив тог профила, односно корисничко име те особе, и онда кликнути на Image Search, односно претраживање по сликама.

Постоје велике шансе да ће вам се појавити неке од фотографија те особе прије него што је закључала профил. Такође, могуће је да ћете наићи на означене фотографије те особе на неким јавним корисничким профилима, али и да је особа објављивала неке фотографије које има на Инстаграму на својим другим профилима на друштвеним мрежама попут “Flickra”, “Tumblra” или чак ““Facebook”.

То вам можда неће дати директан приступ приватном Инстаграм профилу, али могло би вам помоћи да пронађете садржај који вас толико занима.

Наравно, на интернету постоји и низ апликација које обећавају приступ приватним профилима уз вама, наводно, загарантовану анонимност, а неке од њих су “WatchInsta” или “InstaSpy”.

Међутим, ваља узети у обзир да су такви алати веома сумњивог поријекла те да ће вас тражити приступ личним подацима, а приступ садржају који ви желите видјети нећете добити, тако да такве алате избјегавате.

Извор: српскаинфо

MD MONTEL