МАЛО СУ ГА УКРИВО!!!

KOLUBARA Brčko

Проблем кружних токова у Кондоминијуму је нешто на шта су грађани овог мирног посавског краја одавно упознати. Све се то дешава захваљујући ангажману стручњака којих у Кондоминијуму државе БиХ има на кило.

Према проценама овдашних прилика решење уских кружних токова постоји а зове се “ПАР МИЛИОНЧИЋА У НАРЕДНОМ БУЏЕТУ”. Наравно, ту се све неће завршити јер „шупљих џепова“ у систему има у изобиљу те се претпоставља да ће „буџетски милиончићи“ за прекрајање и преправке вековима бити актуелни. Из тог разлога се стручњаци и запошљавају на овако профитабилна места. Иначе би пропала сва овдашња јавна предузећа.

Ипак, гледајући овх дана слике из Лознице можемо закључити да су наши стручњаци из Кондоминијума ангажовани хонорарно и у Лозници те су и мештани овог града на десној обали Дрине осетили шта значи КОНДОМИНИЈУМСКА ГЛАВОБОЉА. Препознајемо исти “стручни потпис”. Вероватно су брчанског стручњака Лозничани добили преко Синдиката – на дванаест рата. Или су им га увалили европски баксузи кроз пројекат прекограничне сарадње Сава – Дрина – Мајевица. И тако “стручњак” започе градњу кружног ток код занатског центра под мотом “ДАЈ МУ ГА МАЛО УКРИВО”!

Покушали су ту грешку локални стручњаци да исправе те су мало “загазили” на травњак како би добили на ширини а да се не примети да је кружни ток “мало укриво”. Ал` не лези враже! Приликом прекрајања мајстори су ударили на тврдо!

Наиме, кажу познаваоци лозничких прилика да су мајстори мало “напипали” атомско склониште. Ипак, то неће спречити да ову брљотину, ангажованог Кондоминијумског стручњака, доврше до краја. А и коме треба данас атомско склониште. Неће нас НАТО више гађати. Сад Србија има педера на челу државе а познато је да педер на педера никад не удара! Што би народ рекао РУКА РУКУ МИЈЕ…

Све у свему, сада Лозничани знају какве муке имају Кондомчани са овдашњим стручњацима. А ви драги Лозничани ако наставите са овим ангажманом загарантована вам је главобоља до судњега дана. Само да вам кажемо да се тај облик стручне главобоље не лечи. То се шити као канцер док не захвати сваку пору друштвеног система. Ко зна шта су вам све још забрљали. Неће бити никакво изненађење ако вам лековито блато из Бање Ковиљаче процури Булеваром Доситеја Обрадовића. Ал, ко вам је крив – што нас нисте питали?!

MD MONTEL