Како изгледа авантуристичко путовање кроз Републику Српску?

JP Putevi Brcko

Јединствена лепота река и планина које су у данашњем времену постале прави драгуљи које ретко ко има, истиче Републику Српску и омогућава јој да пронађе свој пут до туриста жељних чисте природе и авантуризма.

Да сликом и видеом прођемо кроз ту авантуру побринула се Туристичка организација Републике Српске која ради на томе да се потенцијали приближе региону али и туристима из далеких земаља.

Препустите се току река и брзака, највишим врховима и различитим стазама. Планинарење, брдски бициклизам, вожња кануа, рафтинг, скијање, параглајдинг у најлепшим природним локацијама убрзаће рад вашег срца, а ваше тело ће се осетити потпуно слободно. Мајка Природа је обликовала ово подручје за савршено авантуристичко путовање, а на вама је да узмете највише од природе, те свом уму и телу приуштите најузбудљивији осећај. Ваша нова авантуристичка прича почиње управо сада и овде”.

Понуда авантуристичког туризма у Српску сваке године привлачи све више страних гостију. Јединствени природни амбијент и непоновљив адреналински доживљај мотив су доласка многих. Само мали део наших прекрасних крајева и понуде доносимо у туристичком промо видеу, поручују из ТОРС-а.

Извор: новости

MD MONTEL