Kako izgleda avanturističko putovanje kroz Republiku Srpsku?

KOLUBARA Brčko

Jedinstvena lepota reka i planina koje su u današnjem vremenu postale pravi dragulji koje retko ko ima, ističe Republiku Srpsku i omogućava joj da pronađe svoj put do turista željnih čiste prirode i avanturizma.

Da slikom i videom prođemo kroz tu avanturu pobrinula se Turistička organizacija Republike Srpske koja radi na tome da se potencijali približe regionu ali i turistima iz dalekih zemalja.

Prepustite se toku reka i brzaka, najvišim vrhovima i različitim stazama. Planinarenje, brdski biciklizam, vožnja kanua, rafting, skijanje, paraglajding u najlepšim prirodnim lokacijama ubrzaće rad vašeg srca, a vaše telo će se osetiti potpuno slobodno. Majka Priroda je oblikovala ovo područje za savršeno avanturističko putovanje, a na vama je da uzmete najviše od prirode, te svom umu i telu priuštite najuzbudljiviji osećaj. Vaša nova avanturistička priča počinje upravo sada i ovde”.

Ponuda avanturističkog turizma u Srpsku svake godine privlači sve više stranih gostiju. Jedinstveni prirodni ambijent i neponovljiv adrenalinski doživljaj motiv su dolaska mnogih. Samo mali deo naših prekrasnih krajeva i ponude donosimo u turističkom promo videu, poručuju iz TORS-a.

Izvor: novosti

MD MONTEL