ЈЕДИНСТВЕН ПРИРОДНИ ПРЕПАРАТ: Ламинине храна за матичне ћелије

JP Putevi Brcko

Регенеришите своје ћелије и обновите животну силу снагом природе

Ламинине моћ природе

Јединствен природни препарат компаније LifePharm из овојнице оплођеног јајета.

 

Препоручамо га свима. Један од најмоћнијих природних препарата за регенерацију сваке ћелије у тијелу и обнову животне силе и радости.

Права природна храна за опоравак матичних ћелије као и свих ћелија у тијелу. Тиме се врши регенерација свих органа и комплетног организма. Дјелујући изнутра на сваку ћелију врши се помлађивање тијела. Нека храна буде ваш лијек.

Ламинине се ослања на моћ квалитетних састојака пронађених у оплођеном птичјем јајету те у биљним и морским протеинима. Он садржи фактор раста фибробласта (ФГФ) те 22 есенцијалних аминокиселина, минерале, витамине…

ЛАМИНИНЕ ФОРМУЛА ЖИВОТА

“Увјерен сам да уз Ламинине, сваки човјек може живјети квалитетан живот без болести” др. Бјоедне Ескеланд

ЛАМИНИНЕ је симбол живота и обнове. Он је форма природног адаптогена који помаже обнову тијела, његово природно стање. Током живота, тјелесни механизми обнове старе због неспособности производње спојева FGF. ЛАМИНИНЕ помаже производити овај спој и промовисање есенцијалних протеина и аминокиселина које тијело треба и циљано шаљући ове нутријенте тамо гдје су најпотребнији.

Матичне станице и Ламинине

Матичне ћелије су најважније ћелије у људском тијелу. Од њих су створене остале станице крви, ткива, органа, кости. Њихова је примарна функција регенерација организма

ЛАМИНИНЕ ЈЕ 100% ПРИРОДНА ХРАНА И ЈЕДИНИ ПОЗНАТИ ИЗВОР ФАКТОРА РАСТА ФИБРОБЛАСТА (FGF) НА СВИЈЕТУ. FGF НЕОПХОДНО ТРЕБАМО ЈЕР ОН ПОТИЧЕ И БУДИ НАШЕ МАТИЧНЕ ЋЕЛИЈЕ ДА РАДЕ БОЉЕ.

Ламнине дјелује на станичном нивоу, циљано и управо тамо гдје је најпотребније и гдје се крије узрок проблема.

Састав Ламинине

316 мг ПТИЧЈЕГ ЈАЈЕТА – еxтракт (ОПТ 9) 266 мг МОРСКИХ ПРОТЕИНА 24 мг БИЉНИХ ПРОТЕИНА

Паковање садржи 30 капсула

Јединствен природни препарат компаније LifePharm из овојнице оплођеног јајета. Препоручујемо га свима. Један од најмоћнијих природних препарата за регенерацију сваке ћелије у тијелу и обнову животне силе и радости.

Овај препарат као и остале из породице LifePharm можете наручити на Број телефона: +381 64 1380471

Контакт особа Радојица Спасовић емаил radojicaspasovic@yahoo.com

MD MONTEL