НАРЕДНОГ ВИКЕНДА МЕЂУНАРОДНИ РУКОМЕТНИ ТУРНИР „ТРОФЕЈ БРЧКО ДИСТРИКТА БиХ 2019“

JP Putevi Brcko

Рукометни турнир у организацији РК „Јединство 2015“ биће одржан од 06-08. септембра у сали Економске и Техничке школе у Брчком и на њему ће у категорији момака рођених 2002. године и млађих учешће узети следеће екипе:
РК „Бијељина“ из Бијељине (БиХ), РК „Жупања“ из Жупање (Хрватска), РК „Беране“ из Берана (Црна Гора), РК „Дубочица 54“ из Лесковца (Србија), РК „Спачва“ из Винковаца (Хрватска), РК „Растимо“ из Новог Сада (Србија), РК „Младост ТСК“ из Темерина (Србија) и домаћин турнира РК „Јединство 2015“ из Брчког (БиХ).

У категорији момака рођених 2004. године и млађих учешће на Турниру ће узети екипе:

РК „Слога“ из Прњавора (БиХ), РК „Бијељина“ из Бијељине (БиХ), РК „Беране“ из Берана (Црна Гора), РК „Растимо“ из Новог Сада (Србија), РК „Дубочица 54“ из Лесковца (Србија) и РК „Јединство 2015“ из Брчког (БиХ).

Организатори се надају се добром рукометном викенду у Брчком те позивају све љубитеље рукомета да својим присуством подрже ове младе момке међу којима се многи већ налазе на списковима репрезентација својих држава.

Турнир ће судити интернационалне судије из Србије и Хрватске. Тачан распоред и сатница одигравања утакмица ће бити објављен у среду 04.09.2019. године на званичној страници клуба.

MD MONTEL