Концерт Калиопи у Брчком

JP Putevi Brcko

Калиопи у оквиру својих јесењих концерата у октобру стиже у Босну и Херцеговину гђе ће имати прилику за нови сусрет са својом публиком.

Турнеја започиње 04.10 у Мостару концертом у дворани Херцег Стјепан Косача и наставља се 05.10 у Сарајеву (Дом младих), 06.10 у Зеници (БНП), 09.10 у Тузли (БКЦ), 10.10 у Бијељини (Центар за кутуру), 11.10 у Брчком (Дом културе). Концерти ће се затим наставити у још неколико градова у БиХ чији се термини ускоро очекују.

Препознатљива по искључиво моћној и емотивној интерпретацији, као и посебној енергији и шарму које доноси на сцену и великим бројем хитова као што су „Бато“, „Кофер љубави”, “Знам да те волим”, ,,Мелем”, ,,Црно и бело”, “Вучица”, ,,Пожели”, “Невиност”, „Мрвица“, „Опрости“, „Рођендан“, „Пресуда“ и многи други, ова дама на сваком свом концерту оствари посебан флуид са публиком који траје до сљедећег сусрета.

Калиопи, са својим сјајним музичарима који је прате на сцени, је за све љубитеље доброг звука припремила посебно концертно уживање, а то и сама каже:

“Јако сам узбуђена због концерата који ме очекују! Моја имагинарна ЛОКОМОТИВА, која током концерта постане реалност, обавезује ме да путујем даље и да што више радости унесем у срцима оних који пјевају са мном. Драги моји, спремите се да запјевамо заједно!”

Улазнице за концерте су у продаји на благајнама поменутих дворана и у онлине систему купикарту.ба од петка, 06.09.2019.

Продуцент турнеје је једна од најпрепознатљивијих концертних агенција у БиХ, Агенција “Зеус” из Тузле.

MD MONTEL