НА ПЕДЕРСКОМ НИВОУ

JP Putevi Brcko

Премијер Луксембурга и негов супруг угостили су премијерку Србије и њену партнерку. ОВО НИСУ СЛОВНЕ ГРЕШКЕ ВЕЋ ЧИСТ ПЕДЕРЛУК који је, верујемо, дубоко гануо и обрадовао Србију.

Премијер Луксембурга Гзавије Бетел и његов супруг архитекта Готје Дестенеј угостили су у граду Луксембургу српског премијера Ану Брнабић и њену партнерку Милицу Ђорђевић. Нисмо сигурно ко је кога и колико пута изљубио ал` да је било крљања то можемо гарантовати!

Бетел, први педер премијер ове богате државе на западу Европе, сав усхићен објавио је на Твитеру фотографије тог сусрета.

На фотографијама се већ на прву види како ми нисмо још ни близу Европи. Њих двојица се идентично обукли, к`о прави пар. Баш онако европски. Ко… два рођена брата. А премијер Србије и њена партнерка ко да су у трку покупили са штрика туђу гардеробу. Сакоић три броја мањи а партнерка капутић XXL величине. Тачно се види да није њихово већ са нечијег штрика. Што би Шојић рекао „РОЂО, ТАКВИ У ЕВРОПИ НЕЋЕ ДА МОЖЕ“!

Иначе, ово није први пут да се састају два премијера (или две премијерке, како вам згодно). Несрећници су се већ састали у мају ове године у Београду те је ово узвратна посета.

Бетел је први премијер Луксембурга који је отворено признао да је педер и тренутно служи други мандат што претпоставља да су у Луксембургу задовољни педерлуком. Баш онако европски!

У време његове прве владе, омогућени су истополни бракови. Закон је усвојен средином 2014. године, а  Дестенеј је свог изабраника запросио након усвајања поменутог закона, а пар се вечао 15. маја 2015. године.

За очекивати је да и Србија крене овим путем те да до краја мандата и Ана направи свадбу деценије те коначно испуни своју животну жељу и призна свог синчића те се и упише у књиге као ТАТА. А не овако илегално да му тепа „ШТА РАДИ ТАТИН КУРОЊА?“

Иначе, званичан део дводневне посете Ане Брнабић почиње данас када ће Бетел српској колегиници уприличити свечани дочек СА СВЕ ВОЈНИМ ПОЧАСТИМА (ваљда се мисли на параду педера) на Тргу Клерфонтен у Луксембургу. Теме разговора премијера биће билатерални односи, као и европске интеграције и однос између Европске уније и Западног Балкана. А између тема…

Једном речију, посета Луксембургу би могла бити окарактерисана као чиста педерска посла!

MD MONTEL