Полиција Брчко дистрикта прославила 19. рођендан

JP Putevi Brcko

Свечаном академијом и полицијским фестивалом, Полиција Брчко дистрикта је заједно са грађанима и многобројним званицама обележила 19 година од успоставе ове полицијске агенције. Наредни двадесети рођендан полиција би могла дочекати у новој згради у коју би се коначно требали уселити.

„У ових 19 година Полиција Брчко дистрикта је имала велике изазове на које смо некад боље, а некад лошије одговарали, али смо у задњих пет, шест година успели да је опремимо и кадровски и материјално како би смо грађанима дистрикта могли пружити оно што од нас очекују“, рекао је Горан Писић, шеф Полиције Брчко дистрикта.

“Полиција Брчко дистрикта ради у веома специфичним условима, али је одговорила свом задатку у протеклим годинама и ја мислим да ће пресељењем у нову зграду услови за њихов рад бити пуно квалитетнији“, истакао је градоначелник Брчко дистрикта Синиша Милић.

У богатом забавном програму Полис – феста су учествовали малишани из брчанских вртића, чланице плесног клуба Мамбо, а грађани су имали прилику да виде показне вежбе јединице за подршку уз употребу људства и обучених паса за проналажење наркотика.

Извор: радиобрчко

MD MONTEL