Бранкица Михајловић донела европско злато у свој родни град

JP Putevi Brcko

Бранкица Михајловић, одбојкашица из Брчког дошла је у родни град и опет донела златну медаљу са Европског првенства освојену у Турској где је репрезентација Србије, за коју игра Бранкица, потврдила примат у Европској одбојци.

Женски одбојкашки клуб „Бимал-Јединство“ Брчко зналачки је осмислио пријем за Бранкицу у дворани Прве основне школе у Брчком где пионирке, кадеткиње и школа одбојке тренирају под водством стручног тима за овај узраст у коме су Зоран Јовић, Сандра Митровић и Мирсад Елезовић.

Лепо је било видети осамдесетак девојчица које су демонстрирале тренинг пред Бранкицом и градоначелником Синишом Милић, а ту је био и директор клуба Саша Грекуловић. Они су гошћу даривали пригодним поклонима, а градоначелнику уручили одбојкашку лопту за успомену.

“Импонира ми бити у свом граду који ме раширених руку дочека. Неописив је то угођај поготову у окружењу ових девојчица које очекују да у будућности буду овде где сам ја сада. У 2020. години очекујем да ћемо се видети са још једном златном медаљом са Олимпијаде у Токију“, рекла је Бранкица.

Градоначелник Синиша Милић био је одушевљен што се све ово догађа баш у школској дворани.

„Уместо уобичајених пријема на месту смо где све почиње када је у питању одбојка у Брчком и њен успех. Још једном све честитке нашој суграђанки која је понос свих нас. Сигуран сам да ово није последњи пут да се радујемо њеним успесима и да је обрадовала девојчице које је данас посетила на тренингу и којим је сигурно, као и многим другима, узор“, рекао је Милић.

MD MONTEL