У ТОКУ СУ ПРИЈАВЕ ЗА „ФОНФЕСТ“ У БРЧКОМ

KOLUBARA Brčko

У организацији Мешовитог хора СПКД “Просвјета” и Удружења за уметничко стваралаштво и културу “ФОН”, почетком новембра биће одржан Први међународни фестивал хорова у Брчком под називом “ФонФест”.

“Са великим задовољством и радошћу можемо да кажемо да се ближи и тај дан када ће у Брчком своје знање и умеће показати најбољи хорови из региона. Припреме за Фестивал почеле су још прошле године након најавног концерта а пријаве хорова за учешће на Фестивалу званично су кренуле протеклог викенда. Велики део припраме за овај несвакидашњи догађај већ су урађене. Фестивал је такмичарског карактера, а биће одржан од 08. до 10. новембра 2019. године у великој сали Дома културе у Брчком” – каже уметнички директор Фестивала мр Бранислава Поповић.

Свечано отварање Фестивала планирано је за петак 8. новембар, а такмичарски део фестивала предвиђен је за суботу 9. и недељу 10. новембар. Такмичаре ће да оцењује еминентни жири.

Организатори овим путем позивају све заинтересоване хорове да се пријаве и учествују на првом брчанском хорском фестивал. Пријаве и пропозиције можете преузети ОВДЕ.

MD MONTEL