МАТИЧНА ПРЕВАРА

JP Putevi Brcko

Пише: Неда Козомара

Да ли је на помолу још једна масовна превара, дај боже да на крају не буде?!

Похрањивање матичних ћелија уз скупо плаћање чувања, за недај боже! Ништа лакше ко изварати народ за велике паре.

Много је теже то урадити за ситан новац јер је одмах сумњиво. Кад понуђач каже, то је скупо, то је у Швици, то мало ко може, за спасење ваше дјеце ако затреба и готово! Људи се налијепе ко муве на траку, цалују лову и спавају мирно јер су све подузели за тај миран сан.

Не лези враже, ударна вијест, финансијски фијаско чувене куће за чување матичних ћелија, одузимање лиценце и …..сад су негдје у Пољској али је питање у каквом стању и да ли ће се икада моћи користити због исправности и услова транспорта.

Било како било још једна велика афера која је наш народ скупо коштала.

Кад год чујете „ово вам је за вашу будућност, за вашу дјецу, ви само требате уплатити Х-У новца и спавајте мирно“, тек тад немојте спавати мирно јер можете бити сигурни да сте прескупо платили нешто због чега ће вас глава добрано заболити па би сте тад дали још толико новца да о томе не мислите и у томе не учествујете.

Није ми драго ако се сви наши земљаци нађу у незавидној ситуацији за врло осјетљиву ствар јер се радило о здрављу дјеце а плус за велику суму новца по принципу „ево ти паре за ништа које кобајаги чуваш“! Наш инфериорни однос према страним компанијама иде увијек уз велики цех.

Сјетите се само кредита страних банака које су уништиле породице, завадиле родбину и кумове, довели до небројених самоубистава.

На помен „странац“ све изгледа другачије а свака превара је упакована у шушкави папир с црвеном машном.

MD MONTEL