У тренду: Јесењи комади који савршено стоје дамама са заносним облинама!

JP Putevi Brcko

Главна порука на  недељи моде у Њујорку је гласила, женско тијело је прелијепо без обзира на број килограма и грађу тијела. Модни дизајнери славе жене и њихове облине ове јесени.

Ових 5 јесењих трендова ће савршено пристајати женама са облинама и којим килограмом вишка. Они ће нагаласити раскошно тијело на правим местима, али га и визуелно издужити како би фигура била апсолутно савршена.

Хаљина у бохо стилу са цветним принтом

Лепршаве хаљине су апсолутни хит предстојеће сезоне, као и цвијетни принт. Овај модел ће ласкати пунијој фигури стварајући заводљиву силуету. Уколико одаберете дугачку хаљину она ће издужити фигуру, док ће модел који се везује око струка визуелно стањити тај део.

Мантили

Мантили пастелних, свијетлијих боја ће вам одлично стајати. Одлучите се за оне од лаганог, свиленкастог материјала умјесто оних од крутих материјала који ће само проширити фигуру. Ако желите да изглдате виткије, изаберите дужи модел.

Црне панталоне широкох ногавица

Класичне црне панталоне које прате силуету тијела истовремено наглашавају облине, али и дају изгледу дозу елеганције, али још боља вијест је да су се у моду вратили они модли са широким ногавицама. Док оне њежно виоре при ходу, бедра и задњица аутоматски изгледају мршавије.

 

Сако карираног принта

Овај тренд је био незаобилазан током 90-их година прошлог вијека, а ове сезоне се поново враћа у великом стилу и одлично стоје дамама са облинама.

Тренерка-панталоне

Спортска одјећа није више резервисана само за теретану, већ је постала и саставни дио урбаних модних комбинација. Ове године носе се оне од сјајног материјала, са цртом са стране у јарким бојама. У комбинацији са високим потпетицама и бијелом кошуљом су пун погодак.

View this post on Instagram

Week end has officially started ! 🤗 #aglaexnavabi

A post shared by AGLAË DREYER (@aglaelovinyou) on

Извор: Stil/Miss7.24.hr

MD MONTEL