САРА ПРЕЛЕВИЋ У БРЧКОМ – МОТИВАЦИОНИ ГОВОР ИЗ ПРВОГ ЛИЦА „ОД ПОРАЗА ДО ПОБЈЕДЕ“

JP Putevi Brcko

Удружење грађана „Беба више“, позива вас на дружење са Саром Прелевић, које ће се одржати 27.09.2019. године у брчанском хотелу „Јелена“ са почетком од 20.00 часова. Захваљујући подршци хотела Јелена и госпође Слободанке Ћурчић, улаз је бесплатан а позивамо све људе добре воље да нам се придруже.

Најбољји примјер како властити живот узети у своје руке те из позиције жртве прећи у позицију побједника даје нам Сара Прелевић, подгоричанка, мајка близнакиња Ирме и Илде, које су рођене са Дауновим синдромом. „Порођај са двадесет година и губитак подршке тадашњег партнера за мене су биле велики шок. Пријатељи су савјетовали да дјевојчице оставим у дом и кренем даље. Од таквих савјета задржала сам само оно – да кренем даље и кренула сам…“

Сара је основала удружење за родитеље који имају дјецу са потешкоћама у развоју, те наставила да се бори за боља права све дјеце. На том путу, имала је срећу да сретне садашњег супруга, те роди прелијепу дјевојчицу Ину.

Сару Прелевић прати више од 200 хиљада људи на друштвеним мрежама, а својом борбом и примјером дала ја велику подршку многима.

„Вијест о мом гостовању у Брчком наишла је на позитиван одјек, те ми је инбокс претрпан порукама људи који ме прате из Брчког и околине. Радујем се нашем сусрету у брчанском хотелу. Обећавам један топао пријатељски разговор са свима њима те се посебно радујем упознавању и са вашим борцима из Удружења Беба више, који су ме и позвали да посјетим Брчко дистрикт.“ Напомињемо улаз је бесплатан те није потребно вршити резервације. Уколико су вам потребне неке додатне информације, слободно контактирајте УГ „Беба више“ Брчко.

MD MONTEL