Одлични резултати каратиста спортско друштво Побједник Брчко за викенд из Приједора и Братунца

JP Putevi Brcko

У организацији карате клуба „Shodan“из Приједора 28.09.2019. године, одржан је „SHODAN KUP 2019“. На турниру је учествовало 547 спортиста из 43 клуба из 4 државе.

За спортско друштво „Побједник“ Брчко наступило је шест такмичара који су радили кате и борбе. Освојили су пет медаља, једну златну медаљу и четири бронзане медаље.
Златну медаљу у борбама као сениорка у категорији до -55кг, освојила је Амна Шехић.

Бронзане медаље освојили су: у борбама дјечаци 2009 годиште категорија до 45 кг. Борис Писарић, и у категорији кадети, плус 70 кг. Реџеп Бркић.
У катама бронзане медаље освојили су Петра Родић и Давид Ђорђевић. Док је Самила Хоџић освојила пето мјесто у катама.
Треба нагласити да је ово велики успјех за град Брчко дистрикт, јер је по први пут у историји града неко у каратеу у сениорској конкуренцији борбе дјевојке Амна Шехић донијела златну медаљу у Брчко.

 

Док су Братунцу на 10. Меморијалном карате турниру Милош Дедић освојили 4. медаље

Дана 29.09.2019.године у организацији карате клуба „Милош Делић“, из Братунаца, одржан је „10. МЕМОРИЈАЛНИ КАРАТЕ ТУРНИР МИЛОШ ДЕЛИЋ 2019“, на којем је узело учешће преко 250 такмичара. Чланови спортског друштва „Побједник“ Брчко, наступили су са три члана. Освојили су четири медаље од тога три златне медаље и једна сребрна медаљу.
Златну медаљу у борбама категорија дјевојчице 11 година плус 36кг. освојила је Амина Бркић.
У катама златне медаље освојили су категорија дјечаци 10 година Ајдин Куч и категорија дјевојчице жути појас 9 година Петра Родић, док је сребрну медаљу у катама категорија дјевојчице 10 година оранз појас, освојила Амина Бркић.

Предводио их је тренер Мехмедалија Бркић.

 

Управа клуба и редакција Објектив Медиа честита такмичарима на оствареним резултатима.

MD MONTEL