Сутра у Брчком кастинг за манекен(к)е

JP Putevi Brcko

Не пропустите прилику и дођите у Мерцатор Центар Брчко сутра, 3.октобра, у 18ч, када се одржава кастинг за манекен(к)е! “Са радошћу очекујемо кастинге широм Босне и Херцеговине“, каже Марко Ловрић, директор интернационалне модне агенције Релатум Модел Манагемент, који је и сам низ година успјешно корачао свјетским модним пистама.

“Свако има једнаку прилику јер кандидате за слиједећи круг кастинга бирати ћемо и по нечем што их издваја од других, а не само по личности и фотогеничности“, истичу из агенције Рelatum Model Management, а чији модели и ове сезоне носе свјетске дизајнере на престижним модним ревијама у Њујорку, Лондону, Милану и Паризу. Уз Марка Ловрића, у жирију RelatumSwan кастинга, бити ће и најуспјешнија босанскохерцеговачка манекенка и директор агенција Swan Model, Џејла Главовић Очуз.

На кастинг се могу пријавити све заинтересиране дјевојке и момци између 14 и 24 године старости. Дјевојке морају бити изнад 170 цм, а момци изнад 183 цм висине.

Дјевојке би требале бити без шминке или минимално нашминкане у једноставној одјећи која показује цијелу фигуру, као што су обична црна или бијела мајица и црне или плаве фармерке, а могу понијети и ципеле са високом петом. Момци би такође требали обучи обичну мајицу и уске фармерке.

MD MONTEL