Фризуре које скидају десет година са лица!

JP Putevi Brcko

Све даме чије ћете фризуре видети овдје већ су зашле у зреле године, па су њихови избори врло сигурни уколико желите да изгледате млађе! Пронађите фризуру која вам највише одговара и скините десет година са лица.

Шерон Стоун

Ако сте љубитељ кратке косе, посјетите фризера који ће вам средити фризуру у стилу познате глумице Шерон Стоун и одмах сакрити неколико година!

Памела Андерсон

Када се прије неколико дана појавила на црвеном тепиху, глумицу Памелу Андерсон једва су препознали! Нова фризура подмладила ју је минимум 10 година, па ако желите овакав ефекат, при сљедећој посјети фризеру, покажите му ову фотографију!
Маријела Фроструп

Славна британска новинарка има пуне 54 године, али се на њеном лицу то не види! Тајна је у њеној беспрекорној, равној паж фризури до изнад рамена, која јој је са лица обрисала читаву деценију.

Ема Томпсон

Слична верзија фризуре као код Шерон Стоун када је ријеч о дужини, али са наглашеним волуменом и подигнутим шишкама ублажиће године.
Џулијен Мур

Већ неколико година, поред исхране и вјежбање, глумица користи и фризуру како би постигла младолик изглед. Ово је идеалан избор уколико сте љубитељ мало дуже косе, па је можете пустити највише до средине леђа, али под условом да направите неколико степенова.

Ракел Велч

Ниједна фризура неће вас боље подмладити као фризура времешне заводнице Ракел Велч, која благим таласима на краткој коси ублажава вријеме које неумитно тече.

Извор: светплус

MD MONTEL