Пајперов смијех и Црни дани ЦЕРН-а свирају у Бањалуци

JP Putevi Brcko

Алтернативни рок бенд Пајперов смијех одржаће концерт у суботу, 12. новембра у бањалучком клубу Ситy Паб, уз подршку групе Црни дани ЦЕРН-а из Лукавца.

У питању је четврти и посљедњи наступ Пајперовог смијеха у склопу мини-турнеје по градовима у БиХ, тако да се овом свирком момци враћају кући након што су обишли Костајницу, Мостар и Столац.
– Посебно инспиративна била је свирка у Мостару, десила се одлична размјена енергије између публике и нас, и осјећамо се одлично због тога. „Пајпер“ је ухватио залет и уздигао се на оптималну висину да у суботу у Ситy Паб-у пред домаћом публиком атерира свом силином и дубином своје музике у срце и ум сваког ко дође – најављује Мирко Поњевић, фронтмен групе.

Подсјетимо, бенд је недавно објавио спотове за нумеру „Свјетла су далека“ и „Зупчаник“, а обје пјесме се налазе на актуелном макси синглу „Мостар Трек“, што је и био повод за споменуте наступе.

Група Пајперов смијех је настала 2005. године, а тренутно је чине Мирко Поњевић (вокал), Љубиша Ћетојевић (бубањ), Карло Томић (бас), Срђан Иванковић (гитара) и Владмир Максимчук (гитара). До сада су објавили албум „Од сјене до сунца“ и два ЕП издања „епП“ и „Мостар Трек“, које можете преслушати овдје.

Почетак концерта је заказан за 21 час, а цијене улазнице, тј. минималне донације су 4 КМ (улазница + мали поклон од бенда) и 10 КМ (улазница + мајица бенда).

MD MONTEL