УБИО МИГРАНТА: Десеторица му упали у кућу, а онда је узео пушку!

JP Putevi Brcko

У селу Врањска у општини Билећа нађен је мртав мигрант, а сумња се на убиство, сазнаје Српскаинфо. У полицији нису ниста желели да потврде око овог догађаја, све док не буде обављен увиђај, али је убиство потврдио потпарол тужилаштва.

Према сазнањима Срне, особа са иницијалима М.Ч. позвала је телефоном Полицијску станицу у Билећи и пријавила да је у оближњем селу убила мигранта, након што га је мигрант напао.

Мигрант је убијен из ватреног оружја у суботу на подручју Билеће у источној Херцеговини, а полицији је у уторак ујутро злочин пријавио локални мештанин који га је и починио, саопштено је Државног тужилаштва у Требињу.

По наводима портпарола тужилаштва Срђана Вукановића, 49-годишњи М. Ч. је у селу Тодорићима у јутарњим сатима назвао Полицијску управу у Билећи и пријавио случај убиства.

Појаснио је да је мигрант убијен из пушке, а да је тело убијеног мигранта сакрио у оближњу јаму. Локални медији у БиХ су објавили да је 49-годишњак приметио разваљена врата на сеоској кући док је чувао стадо.

По истим наводима, узео је пушку, а када је ушао у кућу затекао је десет миграната. Они су му покушали да му отму пушку, а у кошкању је пушка опалила и један мигрант је погинуо на лицу места.

Незванични извори тврде да су се упад миграната на приватни посед у наведеном селу, као и само убиство догодили у суботу, 5. октобра у вечерњим сатима.

Извор: Блиц/Србин.инфо

MD MONTEL