Ова фризура је идеална за жену након четрдесете: Једноставна и модерна!

JP Putevi Brcko

У доби од 40 година за неке жене живот тек почиње. Стога се многе одлучују да освјеже свој излгед. Ово су године када је право вријеме да се максимално посветите себи и свом изгледу.

Прикладна фризура ће истаћи вашу женственост и љепоту. Стога вам предлажемо фризуру које ће вас препородити након четрдесете.

Ријеч је о боб фризури. Ова једноставна фризура се може носити на више начина: слојевито шишана, равна, без шишка и са шишкама. Можете је фенирати равно или на локне.

Погодна је за жене преко четрдесете, јер оживљава танку и менопаузом ослабљену косу.

Лако и брзо се фенира а одлично прикрива боре са лица и врата.

Погледајте фотографије и изаберите ону фризуру која вама највише одговара:

View this post on Instagram

A huge transformation to give this beautiful girl a cute haircut! 😍 (Color Not Done By Me)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#haircutideas #haircutsforwomen #longtoshort #blonde #haircut #bob #hairspiration #hairinspiration #hairoftheday #curlsforthegirls #hairstyling #beforeandafterhair #hairstyles #hairtransformation #hairofinstagram #hairart #bobhaircut #hair #hairstylist #pennsylvaniahair #hairideas #shorthairstyles #curledhair #hairvideos #curls #lovehair #transformation #longhair #hairgoals #longtoshorthair

A post shared by Rebecca (@rebeccas.shears) on

View this post on Instagram

#bobhaircut #balayageombre #balayage

A post shared by DanieleParrucchieri (@daniele_parrucchieri) on

Извор: Стил.курир.рс

MD MONTEL