КО О ЧЕМУ, КУРВА О ПОШТЕЊУ!

JP Putevi Brcko

Није стари народ био блесав док је смишљао изреке и умотворине. Шипак бато мој. Били су они у то време и без ТВ-а и друштвених мрежа али много паметнији и мудрији од већине нас. Знали су апсолутно све. Само су се мало правили блесави!

Кажу политика је курва! А шта су онда политичари? Курве ил` курвари? А народ каже КО О ЧЕМУ, КУРВА О ПОШТЕЊУ!

Е ту су се једино наши стари мало зај… мало преварили. Политичари су оличење поштења. Ево признајем, ја сам можда мало непоштен. Добро, мало сам више непоштен… ма добро, јесам најнепоштенији у атару Кондоминијума ал` знам многе грађане који су још гори од мене. Ево, погледајте себе у огледало! Па то свет видео није! Избија непоштење из вас да се не можете гледати у огледалу од силног непоштења.

Чуј политичар да буде непоштен!?! Где то још има? Ја таквог још нисам срео у свом веку. Они су поштенији од свих нас. Рођени да буду првопоштени! Прво(по)штенци! Они су икона поштења. То је тако од кад постоји свет и политика у њему. Па само тако поштени и могу бити у позицији да буду политичари. Питај себе зашто ти ниси политичар? Зато што ниси поштен! Тачка, готово, нема приче о томе!

Реално, зар би неко од нас непоштених грађана био блесав да гласа на Изборима за неког непоштеног политичара? И да нас тако неки непоштен води кроз живот и управља са нама?!? Наравно да не би јер сваки непоштени грађанин треба и има моралну обавезу и грађанску дужност да изабере само оне најпоштеније међу нама и да им тако поштеним предамо своје животе у њихове руке! Поштено!!!

Е сад ће се наћи неки Миле-контраш који ће рећи како је гледао 53. седницу Скупштине Кондоминијума и да је тамо неки политичар признао да је лопов, киминалац и да је учествовао у криминалним радњама… Рођо мој, то си ти само сањао. Тако нешто није нормално да се чује на ТВ-у. А нарочито није нормално да све то каже политичар. И то још за себе. Ајте молим вас лепо!

Па није политичар јео бунике па да пред камерама прича такве небулозе о корупцији и да још призна да је и лично умешан у криминал!?! Па то би одмах реаговали они „одозго“! Постоје разне институције које би тако нешто у секунди санкционисали и сасекли у самом корену. Ма не би политичару пало на памет да се бави криминалом ни његовим потомцима шеснаест колена у низу.

Ко је луд да се због непоштене глупости одрекне поштених благодети. Нису политичари врховна бића да себи приуште тако нешто. Врховна бића и могу да погреше једном, два пута ал политичари не, ни једном! Они су зарад нас жртве и слуге овог препоштеног система и изнад њих постоје они који контролишу да сваки политичар остане доследно препоштен.

Ту су разне антикоруптивне комисије, милосрдне владино-невладине организације, ту су и препоштени великомученици тужиоци, па прворођени пресветитељи судије страшног суда, па његова светост богом рукоположени превелики и јединоврховни високопредседавајући супервизор…

И поред њих да се неки политичар нашали и каже за себе да је криминалац. Ма ајте молим вас лепо.

То можда може неки, од силног рада неиспаван политичар, онако у афекту да се мало нашали да је учесник неких криминалних радњи, и то МОЖДА? Ал` то неће нико схватити за озбиљно. Његово поштење се за време његовог мандата не доводи у питање.

На крају крајева, упркос чињеници да је политичар рођен препоштен, као и то да је вољом народа поштено изабран да буде оличење поштења, политичар је, превентиве ради, уласком у Скупштину и додатно вакцинисан јединственом вакцином која му ствара додатни заштитни слој посланичког имунитета те је готово немогуће да буде озрачен вирусом криминала. Политичар је у преводу Тито, Краљ, Цар Хајле Селасије. Он је препоштени Бог! А ти народе мој поштено – непоштени цркни јер живиш у (не)поштењу!

Afera "Kadrić – Marković" bez raspleta

O aferi "Kadrić – Marković" ovih dana izjasnili su se i pojedini poslanici u Skupštini Distrikta, ali i Policija i tužilaštvo.Pretjerivanje, miksanje medija, rečeno u afektu… Prosudite sami.

Gepostet von nula49.com am Freitag, 8. November 2019

MD MONTEL