НОЖ У ЛЕЂА РУСИМА: Дејан Берић тврди да Србија продаје оружје Украјинцима, који њиме убијају Русе!

JP Putevi Brcko

Одликовани борац у Донбасу Дејан Берић, оптужио је власт у Београду да продаје оружје Украјинцима, како који касније са њим убијају етничке Русе.

„Прије два дана једна од стотина мина 60 мм за минобацач којима украјинска армија убија цивиле на Донбасу није експлодирала. И дала је могућност утврдити тачно гдје је произведена и у које вријеме. Мина је произведена у Србији у фебруару 2016 године.

Значи послије минских договора којима је договорено да се не смију користити минобачаци 80 и 120 мм . Српски бизнисмени крећу у акцију. Предлажу српске мине за убиства дјеце на Донбасу“. – написао је Берић на свом Фејсбук профилу.

Он је такође и конкретно оптужио министра полиције Небојшу Стефановића.

“ Говно од човјека министар Стефановић прикрива свог оца који доставља мине за убиства цивила . Ивер не пада далеко од кладе. Јуче сам послао овер податке у савет федерација РФ , на неколико мијеста где се ријешавају судбине. И најважније, позиције с којих се најчесће користе српске мине припадају нацистичким батаљонима, већина батаљону Азов“ нагласио је Берић.

„У Србији то сигурно нигде нисте могли чути у вијестима, али 39 сенатора је на основу извештаја ОБСЕ (тамо је показан тек дио злочина ) тражило од сената да се батаљон Азов уврсти у списак терористичких организација. Колико су зла направили да чак и највећи злочинци (Америка) их хоће озваничити као терористе“, пише Берић који у Русији има статус народног хероја.

Извор: Дневна Газета/Србин Инфо

MD MONTEL