Драма у насељу Браће Јерковић: Наоружан полицајац прети да ће се убити

JP Putevi Brcko

У београдском насељу Браће Јерковић наоружани мушкарац затворио се у стан у згради у Улици војводе Влаховића. Огласио се и МУП: Реч је о полицајцу.

Београдски медији пренели су раније да он прети да ће се убити. Бројне полицијске екипе, Хитна помоћ, ватрогасци, као и специјални преговарачки тим МУП-а послати су на место збивања одмах.

На месту догађаја се, сем припадника полиције, налазе и ватрогасци-спасиоци, као и специјални преговарачки тим МУП-а Србије.

Мушкарац је у једном тренутку, како јавља извештач Тањуга, с терасе стана викнуо да неће никога да види, после чега је полиција замолила медијске екипе да се помере.

Након првобитних непотврђених информација да се ради о полицијском службенику и да је можда за таоца узео своје дете, огласио се и МУП, који је у саопштењу навео да се полицијски службеник данас, након свађе са супругом, закључао у стану у београдском насељу Браће Јерковић.

Супруга и син су након свађе изашли из стана, а припадници Преговарачког тима тренутно покушавају да успоставе контакт сачетрдесетдвогодишњим мушкарцем.

У саопштењу се додаје да су припадници Преговарачког тима МУП ангажовани на решавању ситуације.

Извор: б92

MD MONTEL