Вучић са ВМА пуштен на телевизијско лечење

JP Putevi Brcko

(Њуз) – Здравствено стање Александра Вучића је стабилно и он је пуштен са Војно медицинске академије на телевизијско лечење, саопштила је данас Сузана Васиљевић, саветница за медије председника Србије.

У изјави за Њуз она је навела како је уверена да ће председник послушати савете лекара и да ће редовно примењивати телевизијску терапију.

– Први пут сам га видела забринутог за своје здравље. Толико му је било лоше да је хтео на своју руку да се појави на телевизији, чак и пре него што су му то лекари преписали. Када ми је рекао да му је толико лоше да би дао изјаву за “Данас” схватила сам колико је ситуација озбиљна. Лакнуло му је када је чуо да терапија подразумева што дужи боравак пред камерама и узимање Ђиласа у уста на свака два сата, а по потреби и чешће – рекла је Сузана Васиљевић.

– Лекари су председнику саветовали да што више времена проводи на ТВ апаратима. Због тога ће вечерас започети терапију у студију Хепија, док ће ујутру имати преглед на телевизији Пинк. Иако је у петак изгледало да ће у лечење морати да буду укључене и телевизијске куће из иностранства лекарски тим је закључио да ће нега домаћим медијима бити сасвим довољна за потпуни опоравак председника Вучића – објаснила је она.

Васиљевић је истакла и да су лекари прописали строго мировање свих афера актуелне власти, као и да лечење захтева да новинари Н1 буду искључени из даље комуникације са председником јер му је стрес строго забрањен.

MD MONTEL