Коља Пејаковић објавио сингл и спот “Живот је сан”

Kolubara

Музичар Никола Коља Пејаковић објавио је спот за пјесму “Живот је сан”, са актуелног албума “4 Прста”. Спот стиже свега неколико дана прије почетка јесење турнеје на којој 29. новембра свира у нишком клубу “Feedback”, 2. и 3. децембра у “Американи” Дома омладине Београда, и 6. децембра у Дому културе у Новом Саду.

Регионално хваљени албум “4 Прста”, који је објављен 2018. године, богата збирка од чак 19 ауторских композиција махом заснованих на блуз звуку, био је најављен спотом “Сваку ноћ је исти мрак”, а сада је представљен и други спот “Живот је сан”, који је снимила Босонога продукција.

Спот “Живот је сан” је посебан и због појављивања Кољиног сина, а музичар истиче да не воли видео спотове, те на њих гледа као нужно зло. Управо из тог разлога му је битно да бар у њима постоји нешто што му грије срце.

Познат као сценариста, редитељ и глумац, Пејаковић је статус култног аутора српског блуза почео да гради, у сарадњи с продуцентом и гитаристом Војом Аралицом, култним албумом “Мама, немој плакати” (2001), за којим су услиједили “Коља” (2009), “Гробовласници” (2013) и “4 Прста” (2018)

Извор: jelenmusicshow.com

MD MONTEL