БРЧАЦИ ИЗ ЗРЕЊАНИНА ДОНЕЛИ ШЕСТ МЕДАЉА

JP Putevi Brcko

У организацији карате клуба „Yuko Banat“ Зрењанин, протеклог викенда одржан је карате турнир под називом „ Зрењанински победник 2019″ на којем је узело учешће око 700 такмичара из Словеније, Аустрије, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Србије, Мађарске, и Румуније.

И брчански клубови борилачких спортова „Локомотива“ КБВ „Самбо“ учествовали су са укупно пет такмицара који су са овог такмичења се вратили у Брчко са шест освојених медаља: 1 златну, 1 сребрну и 4 бронзане медаље.

Златну медаљу у БОРБАМА освојила је Амна Шехић категорија Сениорка -55 кг. Док је у КАТАМА апсолутни ниво освојила бронзану медаљу.

Сребрену медаљу освојила је Амина Бркић – КАТЕ девојчице категорија 9/10 година II ниво.

Бронзане медаље освојили су Салиха Чачковић – КАТЕ девојчице категорија 12/13 година II ниво, Емина Хасанбасић – КАТЕ девојчице категорије 12/13 година I ниво и Петра Родић – КАТЕ девојчице категорија 9/10 година II ниво.

Такмичаре је водио тренер Мехмедалија Бркић а Управа клуба је упутила јавну честитку младим такмичарима и тренеру на постигнутим одличним резултатима који су прави доказ да се у нашем клубу посвећује и ради све више са млађим нараштајем.

MD MONTEL