МАЧЕ, САКРИЈ ГАЋЕ

JP Putevi Brcko

Данас је Дан борбе против насиља над женама! Шта жене чине осим што се неким постовима оглашавају, фотографијама с модрицама, гостовање по ТВ неких предсједница АФЖ и сличних удружења.

Све јавне личности имају друштвену одговорност у својим наступима, рјечју и понашањем. Ако саме жене дозвољавају девалвацију у томе како саме себе третирају шта очекивати од мушкараца?

Живјети се није могло ових дана од детаља, колико чега ће бити на свадби, тог и те? Шта ће се јести, колико хаљина, одијела? У чему се морају појавити гости? Само нигдје се не помену да ће заова доћи у гаћама! Истина, сви ми то носимо али никад као централни детаљ који носи цијелу комбинацију, односно да се виде као што се види доњи дио костима на плажи. Чак ни у боји хаљине, плаве него бијеле као конзервативно схватање честитих жена, само бијеле које се могу откухати.

Џабе јапанске препелице и сос од боровница у сред Хајата кад се непромишљеним наступом од славља које је требао бити спектакл у секунди све претвори у бурлеску звану Нада Димић, унутрашњи веш!

Следећи корак је хаљина без гаћа или гаће без хаљине.

Хајде да питамо психолога како мушкарци третирају непознате жене које их саме позивају на кресање, на профилним сликама као Сименталке нуде што у излогу то у радњи, још мало па нестало, такнуто – макнуто и сл.

Ако ходају голе, нуде све чиме располажу без задршке, нажуљаних кољена свирају флауте у сваком ВЦ-у јер су то виђеле у лошим серијама које су им умјесто школске литературе постале заклетва као и онај бордел од тзв. ријалити програма.

Гле чуда, како то да нас мушкарци не поштују?!

Баш ме чуди!

MD MONTEL